LISTEN LIVE
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2023 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Ο διαγωνισμός για την ευρωπαϊκη περιοδεία του Γιάννη Χαρούλη, σε Άμστερνταμ και Βρυξέλλες, ολοκληρώθηκε.

Η νικήτρια για Άμστερνταμ είναι η κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ και για Βρυξέλλες η κ. ΜΠΡΟΚΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σε ταξιδεύει σε Άμστερνταμ και Βρυξέλλες, το Μάιο, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιοδείας του Γιάννη Χαρούλη!

Δύο τυχερά ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε Άμστερνταμ και Βρυξέλλες, αντίστοιχα, για 4 ημέρες, για να δουν από κοντά τον Γιάννη Χαρούλη!

Το ένα ζευγάρι θα ταξιδέψει, αεροπορικώς, στο Αμστερνταμ, τη Δευτέρα 8 Μαΐου και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη 11 Μαΐου, ενώ το δεύτερο ζευγάρι θα αναχωρήσει , αεροπορικώς, την Τρίτη 9 Μαΐου και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Μαΐου. 

Επίσης, το ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει τρεις διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ, εισιτήρια για τη συναυλία στις 9 Μαΐου (αίθουσα Melkweg) και 500 ευρώ για τα έξοδα, ενώ το δεύτερο ζευγάρι θα κερδίσει τρεις διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες, εισιτήρια για τη συναυλία στις 10 Μαΐου (La Madeleine) και 500 ευρώ για τα έξοδα. 

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου, παρουσία δικηγόρου, στην πρωινή εκπομπή του Δίεση (07:00-10:00), από τον Θεόφιλο Δουμάνη. 

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνετε μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, ΧΑΡΟΥΛΗΣ και το στέλνετε στο 54301.


 

***κόστος μηνύματος 0,34 ευρώ, με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Ο Γιάννης Χαρούλης, και οι μουσικοί του, ετοιμάζονται για την Ευρωπαϊκή τους Περιοδεία!

Οn the road again, μαζί με τη- μοναδικά- δεμένη μπάντα του, θα βρεθεί σε ευρωπαϊκές πόλεις, για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη ροκιά και την έμπνευση της στιγμής.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα υποδεχτεί όλους τους φίλους της μουσικής του με όσα τραγούδια αγαπούν ήδη αλλά και με καινούρια από το δίσκο του «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζει πως όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.


 

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης: Λύρα

Βασίλης Μπαχαρίδης: Κρουστά

Θανάσης Dzingovic: Ηλεκτρική κιθάρα

Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα


 

Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος - Νίκος Κωνσταντάκης

Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

Παραγωγή : Alai Music Productions


 

Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Περιοδείας


Κυριακή 07 Μαΐου 2023 20:00 | NEUSS STADTHALLE 

Τρίτη 09 Μαΐου 2023 19:30 | AMSTERDAM MELKWEG

Τετάρτη 10 Μαΐου 20:00 | BRUSSELS LA MADELEINE 

Παρασκευή 12 Μαΐου 20:00 | MÜNCHEN CIRCUS KRONE 

Σάββατο 13 Μαΐου 20:00 | STUTTGART LIEDERHALLE 

Τρίτη 16 Μαΐου 20:00 | NEU-ISENBURG HUGENOTTENHALL


 

Δίεση 101,3 fm | Έντεχνη Ελληνική και Ξένη Μουσική Ταυτίσου εδώ!


 


 

INFO

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

«Διαγωνισμός: Γιάννης Χαρούλης- Ευρωπαϊκή Περιοδεία»

 

1.       Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 (στο εξής: Διοργανώτρια Εταιρία) διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο«Διαγωνισμός: Γιάννης Χαρούλης- Ευρωπαϊκή Περιοδεία» στο ραδιοφωνικό σταθμό.

2.       Στο Διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο Δίεση 101,3, με κόστος 0,34 ευρώ. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου 2023 και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου 2023. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι νικητές και οι συνοδοί τους προκειμένου να αποδεχτούν το Έπαθλο, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, τελευταίας 15ετίας, ή νόμιμο και εν ισχύ διαβατήριο, με το οποίο μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας. Στην περίπτωση που οι πρώτοι νικητές δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες/ επιλαχούσες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση. 

3. Οι όροι του Διαγωνισμού ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΣΗ 101,3, καθώς και στις σελίδες που τηρεί η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκειά του.

4.     Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από03/04/2023 έως 26/04/2023, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101,3. Εξαιρούνται από τις συμμετοχές οι υπάλληλοι της Ραδιοφωνικής Επικοινωνίας Α.Ε (Δίεση 101.3)καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού.  Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερώσουν το Διοργανωτή, για οτιδήποτε δύναται να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

4 α).Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «ΑΜΑΖΕ ΑΕ», καθώς και οι συγγενείς αυτών πρώτου (Α΄) βαθμού.

β). Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) με το πρόθεμα ΔΙΕΣΗ, (κενό) το ονοματεπώνυμο (κενό) ΧΑΡΟΥΛΗΣ στον αριθμό υψηλής χρέωσης 54301, με χρέωση, 0,34 ευρώ/SMS (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και τέλους κινητής τηλεφωνίας).Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο παραπόνων της ΑΜΑΖΕ στο 2111 88 54 88.

γ). Κάθε ακροατής μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS) από τον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr. Χρήση κωδικού: ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.instawin.gr εξαργυρώνοντάς τον σε προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.instawin.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνει:

Υπηρεσίες: διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες αδυνατίσματος, παιδότοποι, αισθητικής, κομμωτήρια, spa κοκ.

Συνδρομητικές υπηρεσίες: χρόνος χρήσης κάρτας υγείας, ασφαλιστικών παροχών, γυμναστηρίου κοκ.
Φυσικά προϊόντα: ένδυση/υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη, φαρμακείου, καλλυντικά, φαγητό/καφέ κοκ (από τα φυσικά καταστήματα ή το e-shop συνεργαζόμενων εταιρειών, χωρίς κόστος παράδοσης για τον συμμετέχοντα).

Ψηφιακό Περιεχόμενο: παιχνίδια για το κινητό, μηνύματα SMS μέσω online πλατφόρμας, e-books.

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα. Για την εξαργύρωση του εκάστοτε κωδικού που λαμβάνει ο Συμμετέχων μέσω  αποστολής SMS, δεν απαιτείται αποστολή πολλαπλών μηνυμάτων SMS.
Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει. Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού.

5. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερομένων, εφόσον κάθε ενδιαφερόμενος/η πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 2 και αφού ολοκληρώσει τον τρόπο συμμετοχής που έχει επιλέξει ο Δίεση 101,3, θα λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και θα παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών.

6.   Θα κληρωθούν δύο (2) βασικοί νικητές, ένας (1) για το Άμστερνταμκαιένας (1) για τις Βρυξέλλες, και, στη συνέχεια, ένας (1) αναπληρωματικός, για το Άμστερνταμ, κι ένας (1) αναπληρωματικός για τις Βρυξέλλες στην περίπτωση που ο βασικοί νικητές αρνηθούν ή δεν απαντήσουν σε σχετική ειδοποίηση, εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί.Οι βασικοί νικητές  ή οι αναπληρωματικοί θα κερδίσουν το Έπαθλο, που αποτελείται από ένα ταξίδι για το Άμστερνταμ, της Ολλανδίας, κι ένα ταξίδι για τις Βρυξξέλες, του Βελγίου, για δύο (2) άτομα και στα οποία περιλαμβάνονται : α) τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Άμστερνταμ και Βρυξέλλες, αντίστοιχα,  β) διανυκτέρευση τριών (3) ημερών σε ξενοδοχεία, σε δίκλινο δωμάτιο, γ)  Εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη σε Άμστερνταμ και Βρυξέλλες, αντίστοιχα, και στ) 500,00 ευρώ μετρητάγια την κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού, σε κάθε νικητή. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου Επάθλου (π.χ. τηλεφωνικές κλήσεις, room service), επιβαρύνουν το νικητή και τον/ τη συνοδό του.  Τα αεροπορικά εισιτήρια για το νικητή και το/ τη συνοδό του ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, οι νικητές και οι συνοδοί τους θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο.Οι συνοδοί των νικητών του Επάθλου δεν είναι δυνατό να επιλεγούν μέσω πρόσθετου Διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης. Το Έπαθλο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται.Το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.

7.   Οι δύο (2) τυχεροί  μαζί με τους δύο (2) αναπληρωματικούς, θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσηςπου θα πραγματοποιηθεί στο Δίεση 101,3  (Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά)  στις 26 Απριλίου 2023, λίγο πριν τις 10.00 π.μ, παρουσία δικηγόρου. Οι νικητές και οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν από τον «αέρα» του Δίεση 101.3. 

8.   Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει εντός δύο (2) ωρών από την κλήρωση, προκειμένου να τους δοθούν αναλυτικά κατευθύνσεις και οδηγίες. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δίεση 101,3 για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών του Επάθλου και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ήμηνύματος που θα τους αποσταλεί.

9.   Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με το Έπαθλο θα γνωστοποιείται στους Νικητές εγκαίρως από το Δίεση 101,3,τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού, από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή.

10.   Επιπλέον, σε περίπτωση κατά την οποία οι βασικοί νικητές δεν έχουν αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο το Έπαθλο που κέρδισαν, θα κληθούν προς αποδοχή του αντίστοιχου Επάθλου οι αναπληρωματικοί νικητές κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με τη σειρά που θα αναδειχθούν από την κλήρωση. Μετά την ημέρα και ώρα των κληρώσεων, όπως έχουν οριστεί από το Δίεση 101,3 και μετά την άκαρπη επικοινωνία με τους νικητές, το δικαίωμα αποδοχής του βασικού νικητή αυτόματα χάνεται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας εταιρείας.

11.   Για τη χρήση του Επάθλου είναι απαραίτητη η κατοχή ατυνομικής ταυτότητας, 15ετίας, ή η κατοχή νόμιμου και σε ισχύ διαβατηρίου, με το οποίο μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας, τόσο από τους νικητές όσο και από τους συνοδούς  τους, καθώς και η υπογραφή κάθε σχετικής δήλωσης αποδοχής που εύλογα θα τους ζητηθεί ως προϋπόθεση και προαπαιτούμενο παράδοσης του Επάθλου. 

12.   Τα Έπαθλο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε αντικαθίσταται ή εξαργυρώνεται.Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση του νικητή, η Διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για  ακύρωση ή /και ματαίωση των εκδηλώσεων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

13.   Ο Δίεση 101,3 δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη.  Επίσης, η Διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, εάν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστούν ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ.), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

14.   Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τη Διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η Διοργανώτρια εταιρεία φέρει το βάρος της αποδείξεως), τότε η Διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα, να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το Έπαθλο.

15.   ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας είναι η εταιρεία ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (ΔΙΕΣΗ FM), Βιλτανιώτη 36, Κ. Κηφισιά, Τ.Κ. 145 64 τηλέφωνο : 211 1892300 Ε-mail: [email protected], και τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων είναι: Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων ΔΙΕΣΗ FM, Βιλτανιώτη 36, Κ. Κηφισιά, Τ.Κ. 145 64, Ε-mail: [email protected].

Με τη συγκατάθεσή σας θα επεξεργαστούμε το τηλέφωνο, το ονοματεπώνυμο και ενδεχομένως τη διεύθυνσή σας ή και την εικόνα σας με σκοπούς α) τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, β) σε περίπτωση που αναδειχθείτε νικητής, την παράδοση των Δώρων ή την προσφορά των δωρεάν υπηρεσιών στο νικητή, καθώς επίσης γ) την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του ραδιοφώνου, μέσω ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET.

Νομική βάση για την επεξεργασία είναι η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1α ΓΚΠΔ) αλλά και η σύμβαση, με την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων συμμετοχής (άρθρο 6 παρ. 1β ΓΚΠΔ). Η συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό έχει ως προϋπόθεση και υποδηλώνει την παροχή της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για τους παραπάνω σκοπούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, καθώς η συμμετοχή καθενός στον παρόντα Διαγωνισμό, υποδηλώνει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από τη λήξη του Διαγωνισμού ή μέχρι να παραδοθούν τα δώρα και οι παροχές .

Τα Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την ευρωπαϊκή (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679) και την εθνική νομοθεσία (Ν.4624/2019), τις διαδικασίες και τις πρακτικές που σχετίζονται με τους προαναφερθέντες σκοπούς και είναι προσβάσιμα από το προσωπικό των Υπεύθυνων Επεξεργασίας και τα τρίτα πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, εμπλέκονται στη διοργάνωση του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και στην απονομή/ παράδοση των Δώρων, υπό την εποπτεία μας και με τις ίδιες εξασφαλίσεις. Τα δεδομένα σας δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τα άρθρα 15-22 του Κανονισμού GDPR, ενημέρωσης, πρόσβασης, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας ή τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στα παραπάνω τηλέφωνα και Ε-mail. Μπορείτε για παράδειγμα, να ζητήσετε επιβεβαίωση για την ύπαρξη ή μη προσωπικών δεδομένων, που σχετίζονται με εσάς ή επικαιροποιημένο κατάλογο των προσώπων που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς όμως η ανάκληση να έχει επίδραση στη νομιμότητα της επεξεργασίας που έλαβε χώρα μέχρι τη στιγμή της ανάκλησης. Τέλος, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελίες στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 647560 και www.dpa.gr .

16. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από τη Διοργανώτρια. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (ενότητα όροι διαγωνισμών).

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την αποδοχή και προσχώρηση στο σύνολο των όρων του διαγωνισμού. Στην περίπτωση που η ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαταραχθεί από οποιονδήποτε παράγοντα (π.χ. τεχνικό πρόβλημα, ιός, απάτη) η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του, να αναστείλει, ακυρώσει ή συνεχίσει το διαγωνισμό.

17.   Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. 

 

Αθήνα, 03.04.2023

      Η εταιρεία «Ραδιοφωνική Επικοινωνία Α.Ε» (ΔΙΕΣΗ 101.3)  


 

 


 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σε στέλνει, για 11 ημ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HELMOS MOUNTAIN FESTIVA...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ