LISTEN LIVE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ| Helmos Mountain Festival 2-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023


Ο διαγωνισμός για το 1o Helmos Mountain Festival, ολοκληρώθηκε. 

Η 1η νικήτρια είναι η κ. ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ και ο 2ος νικητής είναι ο  κ. ΓΚΙΚΑΣ ΕΤΕΟΚΛΗΣ. 

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 8.930.


Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες  για τη συμμετοχή!

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 στέλνει, του Αγίου Πνεύματος, δύο τυχερά ζευγάρια στο 1ο Helmos Mountain Festival, σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεμάτο μουσική, δραστηριότητες και δράσεις. Γιάννης Αγγελάκας & 100 °C, Γκιντίκι, Σπύρος Γραμμένος, Εισβολέας, Ιουλία Καραπατάκη, Σωκράτης Μάλαμας, Novel 729, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska, Γιάννης Χαρούλης και Χατζηφραγκέτα, ανοίγουν τη συναυλιακή περίοδο, στους πρόποδες του Χελμού! 

Δύο τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα τετραήμερο με διαμονή (τρεις διανυκτερεύσεις) και πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων, αλλά και πάσο για όλες τις συναυλίες. Θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να κάνουν οργανωμένη πεζοπορία, στην κορυφογραμμή του Χελμού, αλλά και zipline (εναέριο πέρασμα με τροχαλία). 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου, παρουσία δικηγόρου, στην πρωινή εκπομπή του Δίεση 101,3 (07:00-10:00) με τον Θεόφιλο Δουμάνη. 

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνετε μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, κενό, ΧΕΛΜΟΣ και το στέλνετε στο 54301.

***κόστος μηνύματος 0,34 ευρώ, με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας


1ο HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL!

Το Helmos Mountain Festival έρχεται για να μείνει! Ανοίγει, για πρώτη φορά φέτος, τις πόρτες του με μουσική, υπαίθριες δραστηριότητες και αναψυχής, στους πρόποδες του Χελμού. 

Μία μεγάλη γιορτή με σεβασμό προς τη φύση, την τέχνη και τον άνθρωπο. Φιλοδοξία η διοργάνωση ενός διαχρονικού θεσμού μεγάλης εμβέλειας, γεμάτου μουσικά, αθλητικά και γαστρονομικά δρώμενα στην ύπαιθρο. Στόχος η αλληλεπίδραση των επισκεπτών με την ευρύτερη κοινότητα των Καλαβρύτων, εξερευνώντας την ομορφιά και τη μοναδικότητα του τόπου. 

Πεζοπορία στην κορυφογραμμή του Χελμού, διοργάνωση κάθετου αγώνα στη Νεραϊδοράχη, Tοξοβολία, Ποδηλασία, Ιππασία, Flying Fox, Yoga, δημιουργική απασχόληση παιδιών, αλλά και Stand up comedy, εργαστήρια κτλ.

 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100 C, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, NOVEL 729

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΕΚΤΑ, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΚΙΝΤΙΚΙ, ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ 
(μεσημεριανό γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων)

 

ΔΙΕΣΗ 101,3  

Τ'ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!
 


 


 


 

 


 

INFO

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΣΗ 101,3 «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL (ΙΟΥΝΙΟΣ 2023)»


 

Α. Εισαγωγή

Για την προωθητική ενέργεια «ΔΙΕΣΗ 101,3» που διοργανώνει η εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (εφεξής «o ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ»), και διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL» η οποία εδρεύει στη Κηφισιά Αττικής, οδός Βιλτανιώτη, αρ. 36 όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ισχύουν τα κάτωθι:

Στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών εκπομπών και των αναρτήσεων στην ιστοσελίδα www.diesi.gr και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού, ο Διοργανωτής διεξάγει, με αποκλειστική δική του ευθύνη, προωθητική ενέργεια με τη συμμετοχή ακροατών, κατά τα κατωτέρω αναφερόμενα (εφεξής η «Προωθητική Ενέργεια»).

Την τεχνική υποστήριξη της Προωθητικής Ενέργειας έχει αναλάβει η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΜΑΖΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε.», που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, Ι. Μεταξά, αριθ. 8 (εφεξής «ΑΜΑΖΕ» ή «Τεχνικός Πάροχος»), βάσει σχετικής σύμβασής της με τη Διοργανώτρια, όπου ορίζονται και οι υποχρεώσεις του κάθε μέρους ως προς την διεξαγωγή της διαδικασίας της Προωθητικής Ενέργειας.

Β. Περιγραφή των προωθητικών ενεργειών - Τρόπος συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «ΑΜΑΖΕ» και του «ΔΙΕΣΗ 101,3», καθώς και οι συγγενείς αυτών πρώτου (Α΄) βαθμού. Σε περίπτωση συμμετοχής των παραπάνω προσώπων και ανάδειξής τους όπως ορίζεται κατά την κατωτέρω διαδικασία, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού τους σε οποιοδήποτε στάδιο.

Θα κληρωθούν δύο (2) νικητές και δύο (2) αναπληρωματικοί στην περίπτωση που οι βασικοί νικητές αρνηθούν ή δεν απαντήσουν σε σχετική ειδοποίηση, εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί.Οι βασικοί νικητέςή οι αναπληρωματικοί θα κερδίσουν το Έπαθλο, που αποτελείται από δύο ταξίδια 4 ημερών στα Καλάβρυτα, για δύο (2) άτομα και στα οποία περιλαμβάνονται : α) η διαμονή (τρεις διανυκτερεύσεις), σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, β) διπλά πάσο για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ και γ) συμμετοχή σε οργανωμένες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ (πεζοπορία στην κορυφογραμμή του Χελμού και Zipline (εναέριο πέρασμα με τροχαλία). Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου Επάθλου (π.χ. τηλεφωνικές κλήσεις, room service), επιβαρύνουν τους νικητές και τους συνοδούς τους.  Οι συνοδοί των νικητών του Επάθλου δεν είναι δυνατό να επιλεγούν μέσω πρόσθετου Διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης. 

Στην περίπτωση που οι πρώτοι νικητές δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες/ επιλαχούσες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Ιουνίου 2023 έως και τις 5 Ιουνίου 2023. 

Η έναρξη της προωθητικής ενέργειας ορίζεται για την Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 16.00 και η λήξη της προωθητικής ενέργειας ορίζεται την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 09.30. Η προωθητική ενέργεια μεταδίδεται από το σύνολο των ζωντανών ραδιοφωνικών εκπομπών ψυχαγωγικού ή/και ενημερωτικού χαρακτήρα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΙΕΣΗ 101,3», μέσω αναφορών από τους παραγωγούς , από Δευτέρα έως και την Παρασκευή (07:00 - 10:00 Θεόφιλος Δουμάνης, 10:00 - 13:00 Έφη Γαλώνη, 13:00 - 16:00 Δήμητρα Τριανταφυλλίδου, 16:00 - 19:00 Ανδρέας Κυριακάκης, 19:00 - 22:00 Νίκη Κροτσέτη), αλλά και κατά τη μετάδοση ραδιοφωνικών σποτ, τηλεοπτικών σποτ και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού, μέχρι και το οριζόμενο πέρας της Προωθητικής Ενέργειας. 

 

Στις αναφορές της Προωθητικής Ενέργειας, όπου θα αναφέρεται ο σύντομος κωδικός 54301, παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, τις χρεώσεις, καθώς και τον τηλεφωνικό πάροχο, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΕΤΤ. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η έγκαιρη υποβολή αυτής. Οιαδήποτε συμμετοχή υποβληθεί μετά το πέρας των χρονικών διαστημάτων που αναφέρονται κατά την αναφορά της προωθητικής ενέργειας, δε θα ληφθεί υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το παρόν χρονοδιάγραμμα κατά το δοκούν. Οι όροι ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή www.diesi.gr όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους της προωθητικής ενέργειας και ειδικότερα του όρου περί των χαρακτηριστικών του επάθλου που θα λάβει ο/οι νικητής/ές, με μοναδική υποχρέωση την ενημέρωση των ακροατών και την ανάρτηση των αναθεωρημένων-κωδικοποιημένων όρων στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα.

Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια του ΔΙΕΣΗ 101,3 «Διαγωνισμός- HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL» (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει, κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) με το πρόθεμα ΔΙΕΣΗ (κενό) το ονοματεπώνυμό του, (κενό) την εκάστοτε λέξη (keyword), εν προκειμένω ΧΕΛΜΟΣ, που αναφέρει ο/η παραγωγός ή αναγράφεται στις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα www.diesi.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του Διοργανωτή και να κάνει αποστολή στον σύντομο κωδικό SMS 54301.

Η χρέωση για το σύντομο κωδικό 54301 είναι 0,34 ευρώ/ SMS (Περιλαμβάνει ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας).

Μετά την αποστολή του μηνύματος από τον Συμμετέχοντα, θα αποστέλλεται στον τελευταίο (δωρεάν) απαντητικό μήνυμα, με περιεχόμενο: α) τη χρέωση μηνύματος για τη συμμετοχή του, β) την επιβεβαίωση συμμετοχής του στην Προωθητική Ενέργεια, γ) τον μοναδικό κωδικό αριθμό (Δωροεπιταγή) και τον οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης, χωρίς να υποχρεούται να καταβάλει την τυχόν διαφορά) από τον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr και δ) την τοποθεσία ανάρτησης των όρων και προϋποθέσεων.

Κάθε ακροατής μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS), χωρίς όμως να υποχρεούται να καταβάλλει την τυχόν διαφορά) στον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr. Η χρήση του κωδικού υπόκειται στους αναφερόμενους κατωτέρω, στο κεφάλαιο Ε του παρόντος, όρους.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί απο κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος και αποστολής SMS από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος, εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας, ήτοι μέχρι το χρόνο λήξης της προωθητικής ενέργειας και όπως αυτή η χρονική στιγμή ανακοινώνεται και συνοδεύονται κατά την καταχώρηση τους από όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία. Κάθε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων και χωρίς την καταχώρηση των υποχρεωτικών στοιχείων, θα θεωρείται άκυρη. Κάθε αποστολή SMS από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια.

Γ. Διαδικασία ανάδειξης νικητών - Έπαθλα:

Τα στοιχεία όλων των Συμμετεχόντων στην Προωθητική Ενέργεια καταχωρούνται στο σύστημα του Τεχνικού Παρόχου και κατά τη λήξη της Προωθητικής Ενέργειας, όπως αυτή θα ανακοινωθεί από τον/την ραδιοφωνικό-ή παραγωγό, θα διεξαχθεί από τον Τεχνικό Πάροχο ηλεκτρονική κλήρωση, στη βάση όλων των Συμμετεχόντων, που συμμετείχαν στην Προωθητική Ενέργεια κατά τη Διάρκεια αυτής, με σκοπό την ανάδειξη των νικητών. 

Η ανάδειξη των νικητών θα γίνουν αφότου ολοκληρωθεί η προωθητική ενέργεια «ΔΙΕΣΗ 101,3». Οι νικητές θα είναι οι συμμετέχοντας που θα έχουν στείλει μήνυμα SMS στο 54301 και θα κληρωθούν ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες της προωθητικής ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Οι δύο (2) νικητές και οι δύο (2) αναπληρωματικοί θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί, παρουσία δικηγόρου, από τη λίστα των έγκυρων συμμετοχών. 

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από τον ραδιοφωνικό αέρα του Δίεση 101,3, αλλά και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα http://www.diesi.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού (Facebook, Instagram). Στη συνέχεια θα κληθούν οι νικητές από τους υπεύθυνους του ΔΙΕΣΗ 101,3, στην τηλεφωνική σύνδεση με την οποία έλαβαν μέρος στη προωθητική ενέργεια, για να ενημερωθεούν λεπτομερώς σχετικά με την παραλαβή του επάθλου. Εναλλακτικά δύνανται η δυνατότητα οι νικητές να ενημερωθούν με SMS. Η αποδοχή του επάθλου από τον νικητή θα γίνει το αργότερο εντός δύο (2) ωρών από από την ανακοίνωση, σύμφωνα με τη διαδικασία ενημέρωσης όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την διαδικασία της αποδοχής και θα μεταβούν όπου του υποδείξει ο ΔΙΕΣΗ 101,3 προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων και να υπογράψουν σχετική δήλωση αποδοχής. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητηθούν από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του επάθλου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα που ορίζεται δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία, χάνουν κάθε δικαίωμα επί του επάθλου, το οποίο θα κληθούν να παραλάβουν οι επιλαχόντες νικητές, κατά τη σειρά ανάδειξης από την προαναφερόμενη διαδικασία της κλήρωσης. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Διοργανωτής για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών του Επάθλου και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ή μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

Δ. Ακύρωση νικητή 

Κάθε νικητής μπορεί να ακυρωθεί και να χάσει το έπαθλο: 1. Όταν το γραπτό μήνυμα (sms) της συμμετοχής του, δεν περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και την λέξη «keyword» που αναφέρει ο/η παραγωγός, ή αναφέρεται ρητώς στις αναρτήσεις σε site και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του Διοργανωτή), ή το περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος (sms) είναι κενό, ανακριβές ή ακατανόητο, άρα δεν είναι προσήκουσα η συμμετοχή του, 2. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον εκάστοτε νικητή στον τηλεφωνικό αριθμό που ο ίδιος έχει δώσει, εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας των δύο (2) ωρών από την ώρα της κλήρωσης για την εν λόγω Προωθητικής Ενέργειας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, 3. Στην περίπτωση που οι νικητές δεν έχουν αποστείλει στο χρόνο που ορίζεται από τον Διοργανωτή, όλα τα απαιτούμενα ως δικαιολογητικά σύμφωνα με τους όρους του άρθρου ΣΤ. 4. Στην περίπτωση που αρνηθεί να καταβάλλει- όπου απαιτείται- τους αναλογούντες φόρους της εφορίας, όπως ορίζεται από τον νομό 2961/2001 (Άρθρο 58, παράγραφος 1 περίπτωση ε & Άρθρο 60, παράγραφος 3.

Ε. Χρήση κωδικού:

Ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.instawin.gr εξαργυρώνοντάς τον σε προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.instawin.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στην προωθητική ενέργεια, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνει: 

α. Υπηρεσίες: διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες αδυνατίσματος, παιδότοποι, αισθητικής, κομμωτήρια, spa κοκ.

β. Συνδρομητικές υπηρεσίες: χρόνος χρήσης κάρτας υγείας, ασφαλιστικών παροχών, γυμναστηρίου κοκ.

γ. Φυσικά προϊόντα: ένδυση/υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη, φαρμακείου, καλλυντικά, φαγητό/καφέ κοκ (από τα φυσικά καταστήματα ή το e-shop συνεργαζόμενων εταιρειών, χωρίς κόστος παράδοσης για τον συμμετέχοντα).

δ. Ψηφιακό Περιεχόμενο: παιχνίδια για το κινητό, μηνύματα SMS μέσω online πλατφόρμας, e-books.

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα. Όλοι οι κωδικοί εξαργυρώνονται μεμονωμένα, για διαφορετικές αγορές και δεν παρέχεται η δυνατότητα να εξαργυρωθούν σωρευτικά. Για την εξαργύρωση του εκάστοτε κωδικού που λαμβάνει ο Συμμετέχων μέσω αποστολής SMS, δεν απαιτείται η αποστολή πολλαπλών μηνυμάτων SMS. Ο δικαιούχος δύναται να επιλέξει προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από το κόστος της συμμετοχής του, χωρίς όμως να υποχρεούται να καταβάλλει την -τυχόν- διαφορά. Κάθε Συμμετέχων, δύναται να αποκτήσει και χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό Κωδικών Αριθμών instawin, αντίστοιχων των δηλώσεων συμμετοχής του.

Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή των προϊόντων προς τους δικαιούχους, πραγματοποιείται από εταιρεία ταχυμεταφορών ή τους προστηθέντες/συνεργάτες της ηλεκτρονικής σελίδας www.instawin.gr, στη διεύθυνση που θα δηλώσει ο δικαιούχος, χωρίς να επιβαρυνθεί ο ίδιος με τα έξοδα αποστολής.

Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει.

Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου της προωθητικής ενέργειας.

ΣΤ. Προϋποθέσεις απόδοσης- παράδοσης επάθλου:

Ο εκάστοτε νικητής, προκειμένου να παραλάβει το έπαθλο θα πρέπει να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά: 1) Φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, 2) Υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση αποδοχής του επάθλου και τους όρους & προϋποθέσεις της Προωθητικής Ενέργειας καθώς και το Α.Φ.Μ και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκει, 3) Έγγραφο παρόχου ή λογαριασμό που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνουμε το οποίο συμμετείχε στην προωθητική ενέργεια. 

Ζ. Λοιποί όροι

Το/τα έπαθλο/α της προωθητικής ενέργειας είναι ήδη προκαθορισμένο/α και συγκεκριμένο/α, προσωπικό/ά και αποκλείεται η μεταβίβαση, η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του/ς σε χρήμα. Ο δε νικητής, οφείλει να συμπεριφερθεί στα πλαίσια καλής πίστης και των χρηστών ηθών.

Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος της προωθητικής ενέργειας, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο παραπόνων της «ΑΜΑΖΕ» στο 2111885488 (10:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.). Ο δε Διοργανωτής δεσμεύεται να απαντήσει στα ερωτήματα - παράπονα των συμμετεχόντων εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει μέρη αυτών των όρων ή και όλους τους όρους συμμετοχής στο σύνολό τους και ειδικότερα τους όρους περί των χαρακτηριστικών του/ων επάθλου/ων που θα κερδίσει ο νικητής/ές της προωθητικής ενέργειας, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να είναι υποχρεωμένος προς αποζημίωση σε όποιον συμμετέχοντα, με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα www.diesi.gr.

Ο Διοργανωτής δε φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη.  Επίσης, δε φέρει καμία ευθύνη, εάν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστούν ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ.), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών του.

Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του (ανωτέρα βία), είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού. Ο Διοργανωτής επιπλέον δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Διοργανωτή όπως για παράδειγμα δήλωση λανθασμένων ή ημιτελών στοιχείων, τότε ο Διοργανωτής διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να προχωρήσει στον επόμενο κατά σειρά αναδειχθέν νικητή.

Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται μόνο στην επιτυχή και διαφανή διεξαγωγή της προωθητικής ενέργειας.

Ο Διοργανωτής θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της τηλεφωνικής σύνδεσης ή κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής δεν είναι ο κάτοχος του κινητού ή είναι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης, τότε για την παραλαβή του επάθλου του θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του νόμου (άρθρο 8 Ν. 1599/1986), την οποία θα υπογράφει (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή) ο κάτοχος του κινητού ή ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σε περίπτωση εταιρικής σύνδεσης, στην οποία θα δηλώνει πως έχει δώσει το δικαίωμα στο χρήστη-νικητή της προωθητικής ενέργειας να χρησιμοποιεί την τηλεφωνική σύνδεση ή κάρτα SIM για προσωπική χρήση και πως ο ίδιος αποποιείται του δικαιώματος του επάθλου, το οποίο πλέον θα παραλάβει ο κατονομαζόμενος νικητής. Άλλως το έπαθλο μπορεί να παραληφθεί μόνον από τον ιδιοκτήτη του αριθμού που κέρδισε. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής της προωθητικής ενέργειας είναι κάτω των 18 ετών, το έπαθλο θα παραλαμβάνει αυτός που ασκεί την επιμέλεια αυτού ενώ ο Διοργανωτής διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αποκλείσει το συγκεκριμένο πρόσωπο από τη προωθητική ενέργεια και να αρνηθεί την παράδοση του επάθλου.

Οι συμμετέχοντες της προωθητικής ενέργειας παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή της προωθητικής ενέργειας και των αποτελεσμάτων της μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού ή τηλεοπτικού μέσου. Έτσι, ο Διοργανωτής επιφυλάσσει για τον εαυτό του, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στη παρούσα προωθητική ενέργεια έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. Ο Διοργανωτής διατηρεί επίσης το δικαίωμα να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο του νικητή στην ιστοσελίδα του σταθμού www.diesi.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει δικαίωμα στο Διοργανωτή να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο νικητής δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της προωθητικής ενέργειας ή της παραλαβής του δώρου.

Ο Διοργανωτής διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

Η. Προσωπικά Δεδομένα 

Η υλοποίηση του Προγράμματος απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τα ονόματα των Συμμετεχόντων, καθώς και τα λοιπά αναφερόμενα στο πλαίσιο των παρόντων όρων στοιχεία που συνιστούν προσωπικά τους δεδομένα και είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα για τη διενέργεια της Προωθητικής Ενέργειας. Για αυτόν τον λόγο μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οιαδήποτε Προωθητική Ενέργεια στο πλαίσιο του παρόντος, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παροχή της ελεύθερης ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την Διοργανώτρια και τον τεχνικό πάροχο, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα λοιπά ως άνω ελάχιστα στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί (και τηρηθεί) για όσο χρόνο διαρκεί η Προωθητική Ενέργεια και για ένα (1) έτος μετά τη λήξης της (κλήρωση) από την Διοργανώτρια και τον τεχνικό πάροχο, σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τον ν. 4624/2019, καθώς και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Κάθε συμμετέχων δύναται ωστόσο να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή και με εύκολη διαδικασία την ανωτέρω συναίνεσή του. Σκοπός της εκ μέρους του τεχνικού παρόχου, τήρησης του αρχείου αυτού και επεξεργασίας στοιχείων του είναι αποκλειστικά η διεξαγωγή και υλοποίηση του Διαγωνισμού και η ταυτοποίηση του νικητή προς το σκοπό απόδοσης σε αυτόν του επάθλου. Η Διοργανώτρια και ο τεχνικός πάροχος έχουν λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των ως άνω προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους παραπάνω σκοπούς επεξεργασίας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα καταστούν προσιτά και δεν θα τύχουν γενικά οποιασδήποτε επεξεργασίας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, πλην αυτών που αρμοδίως εμπλέκονται στην υλοποίηση της παρούσας Προωθητικής Ενέργειας. Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας θα λάβει χώρα αυστηρά για όσο χρονικό διάστημα θεωρείται απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας, ήτοι για όσο χρόνο διαρκεί η παρούσα Προωθητική Ενέργεια και η απόδοση του επάθλου στον νικητή. Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μετά την πάροδο τουλάχιστον ενός (1) έτους από τη λήξη της εκάστοτε Προωθητικής Ενέργειας, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα διαγράφονται/ καταστρέφονται, εκτός αν συντρέχει νόμιμος λόγος περαιτέρω επεξεργασίας αυτών. Μπορείτε να ασκήσετε, τα δικαιώματά σας, που απορρέουν από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679) και τον ν. 4624/2019: α. Δικαίωμα ενημέρωσης (άρθρα13-14) β. Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15), γ. Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16), δ. Δικαίωμα διαγραφής (άρθρο 17), ε. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18) στ. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων - άρθρο 20) και ζ. Δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21). Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης, διαγραφής ή/και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων του, (κατά τις διατάξεις του παραπάνω Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού (EU GDPR), επικοινωνώντας με την Διοργανώτρια στο e-mail [email protected], καθώς και με επιστολή στη διεύθυνση Βιλτανιώτη, αρ. 36 Κ. Κηφισιά, Τ.Κ. 145 64 και με τον τεχνικό πάροχο, στo τηλέφωνο 2111885488 ή στο e-mail [email protected], καθώς και με επιστολή στην ως άνω διεύθυνση του τεχνικού παρόχου. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια αποτελεί ρητή δήλωση συγκατάθεσης του συμμετέχοντα, η οποία μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε στo τηλέφωνο 2111885488 ή στα άνω e-mails καθώς και με επιστολή στις ως άνω διευθύνσεις, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα και χωρίς να μπορεί να αμφισβητηθεί η συμμετοχή, ως ενέργεια που προέρχεται από τον συμμετέχοντα. Προς τον σκοπό αυτό, ο τεχνικός πάροχος, μπορεί να διατηρεί σε αρχείο, όλες τις δηλώσεις ανάκλησης της συγκατάθεσης. Ο τεχνικός πάροχος δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα προσωπικά αυτά δεδομένα των συμμετεχόντων σε τρίτους, με εξαίρεση όσους ενδεχομένως συνεργαστούν μαζί του/προστηθέντες της στο πλαίσιο διεξαγωγής των Προωθητικών Ενεργειών. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θεωρείτε, ότι έχει παραβιαστεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με οποιονδήποτε τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ 11523-Αθήνα, τηλ. 210475600, e-mail:[email protected]. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διοργανώτρια, τον σκοπό και το χρόνο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας, καθώς και γενικότερα εκτενέστερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να βρείτε στην Δήλωση Προστασίας Δεδομένων της Διοργανώτριας, στην ιστοσελίδα της www.diesi.gr. Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της Διοργανώτριας έχει οριστεί η Εταιρεία ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (ΔΙΕΣΗ FM), η οποία εδρεύει στην Κ. Κηφισιά, Βιλτανιώτη 36, Τ.Κ. 145 64.

Η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τη συγκεκριμένη τη προωθητική ενέργεια θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.


 

Αθήνα, 11 Μαΐου 2023

Η διοργανώτρια εταιρεία «Ραδιοφωνική Επικοινωνία Α.Ε» (ΔΙΕΣΗ 101.3)  


 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σε στέλνει, για 11 ημ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HELMOS MOUNTAIN FESTIVA...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ