LISTEN LIVE
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | VOX ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ- ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει την Τάνια Τσανακλίδου με τον Φώτη Σιώτα στην πρεμιέρα των εμφανίσεων στο Vox (Ιερά Οδός 16). Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στις 21:00. 

 

Με τίτλο «Πουλάκια είναι και λαλούν» η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μάς περιμένουν στο VOX σε μία παράσταση διαφορετική και συναρπαστική. Οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά επί σκηνής – μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό - σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με αγάπη.

Η Τάνια Τσανακλίδου, φέρνοντας μαζί της τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, τη γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταπεραμέντο της, μοιράζεται τη σκηνή με τον εξαιρετικό μουσικό και τραγουδοποιό της σύγχρονης γενιάς Φώτη Σιώτα που έχει ξεχωρίσει για την καθοριστική συμβολή του ως μουσικός δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, τη συνθετική και ερμηνευτική του άποψη μέσα από τους δύο δίσκους του (ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΔΥΟ ΛΑΘΗ), αλλά και τις μουσικές του για το θέατρο.

Μας υπόσχονται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε. Τραγούδια του Μούτση, του Σιδηρόπουλου και του Πουλικάκου, του Κηλαηδόνη, του Πανούση και του Λογό, του Μαχαιρίτσα και του Μπουλά, αλλά και του Σαββόπουλου, του Σπανού, του Κραουνάκη, του Μιχάλη Δέλτα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Νικόλα Άσιμου κ.α. 

Όπως λένε η Τάνια και ο Φώτης «αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά». Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό και μία αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.

Επιμέλεια προγράμματος:
Τάνια Τσανακλίδου
Φώτης Σιώτας

Ενορχηστρώσεις:
Κώστας Νικολόπουλος

Μουσικοί:
Σπύρος Μάνεσης: πιάνο, πλήκτρα
Νίκος Παπαϊωάννου: μπάσο, τσέλο, samples
Θάνος Καζαντζής: τύμπανα
Γιώργος Δούσος: πνευστά
Βασίλης Παναγιωτόπουλος: τρομπόνι, πλήκτρα, ακορντεόν
Φώτης Σιώτας: βιολί
Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, μπάσο


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ