LISTEN LIVE
AVANT PREMIERE ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η ODEON παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία «Κυριακή της Μητέρας». Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 20:00, στον κινηματογράφο Odeon Opera (Ακαδημίας 57).

Μία ασυνήθιστα ζεστή μέρα του Μαρτίου, του 1924, η 22χρονη Τζέιν, καμαριέρα σε μία εξοχική έπαυλη της Αγγλίας, καταλήγει μόνη της την ημέρα της Μητέρας αφού τα αφεντικά της, ο κύριος και η κυρία Νάιβεν (Κόλιν Φερθ και Ολίβια Κόλμαν), πρέπει να φύγουν.

Η Τζέιν θα έχει την σπάνια ευκαιρία να περάσει πολύτιμο χρόνο με τον κρυφό εραστή της Πολ Σέρινγκαμ, νεαρό κληρονόμο ενός γειτονικού κτήματος. Ο μυστικός δεσμός τους μετρά μια εξαετία, σχεδόν, από τότε που η Τζέιν άρχισε να εργάζεται στην έπαυλη.

Τώρα ο Πολ πρόκειται να παντρευτεί μία γυναίκα που ταιριάζει περισσότερο στην κοινωνική του θέση και η σχέση τους πρέπει να τελειώσει.

Το τραγικό γεγονός που θα ακολουθήσει, και το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει η Τζέιν, αλλάζει τη ζωή της για πάντα.

 

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γκράχαμ Σουίφτ, που κυκλοφόρησε το 2016, λαμβάνοντες διθυραμβικές κριτικές.

 

Το μυθιστόρημα είναι μία απαιτητική αφήγηση αναμνήσεων. Όσο η, μεγαλύτερη σε ηλικία, Τζέιν αφηγείται τα γεγονότα, η μνήμη της οδηγείται σε αναπάντεχες κατευθύνσεις, κάνοντας στάσεις και σε άλλα σημεία της ζωής της. Αναστοχάζεται και επανεκτιμά τη ζωή της, επιχειρώντας έναν απολογισμό.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Εύα Χάνσον, ενώ πρωταγωνιστούν οι Οντέσα Γιουνγκ και Τζος Ο’ Κόνορ, αλλά και οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί Ολίβια Κόλμαν και Κόλιν Φέρθ.

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ
d18c9855238d45a184480f6e948c3849
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

AVANT PREMIERE | ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ BELLE...

ΣΙΝΕΜΑ