LISTEN LIVE
3498222
3498222
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…


 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το έργο «ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ», του Άντον Τσέχωφ, σε μία βραδιά για τους ακροατές του. Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βεάκη (Στουρνάρη 32).

 

Οι εμβληματικές ηρωίδες του Τσέχωφ, μεγάλες πια, ξαναβουτάνε σε ένα τοπίο μνήμης, σε μια ειδική στιγμή που δεν μπορούν να ξεπεράσουν.

Ένας οριοθετημένος χώρος όπου κατοικούν αιώνια οι αναμνήσεις τους και ξεγλιστράνε όλα τα πρόσωπα που καθόρισαν τη μοίρα τους. Οι ήρωες του έργου ξαναέρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, με τον χρόνο και το πέρασμά του και σε μια επαναδιαπραγμάτευση της στιγμής που τους οδήγησε στην οδύνη.

Η παράσταση επιχειρεί μία εκ νέου επίσκεψη στο εμβληματικό έργο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, με τους Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέα Αυγουστίδη, Δημήτρη Πιατά και Υβόνη Μαλτέζου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Τσέχωφ με το έργο του καταδεικνύει ένα σύστημα αδράνειας και απραξίας που παλεύει με τη λαχτάρα για ζωή. Μια κωμωδία της απελπισίας, που αποκαλύπτει την αδυναμία του ανθρώπινου όντος για ευτυχία.

Τα πρόσωπα του έργου αναρωτιούνται για τη ζωή, για το νόημα, φαντασιώνονται τη Μόσχα, φιλοσοφούν για το μέλλον απολύτως αδύναμα να πράξουν στο παρόν. Ένας θίασος πρωταγωνιστών αναμετριέται με την δραματουργία του Τσέχωφ, σ’ ένα ασφυκτικό σύστημα αλληλεξάρτησης και ακινησίας, επιχειρώντας να συνθέσουν ανάγλυφα αυτήν την ευαίσθητη “κραυγή απελπισίας” για την ανθρώπινη ύπαρξη.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Αλέξανδρος Ίσαρης – Γιώργος Δεπάστας Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς Σκηνικά: Μαρία Πανουργιά Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός Κίνηση: Χρήστος Παπαδόπουλος Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου Σύμβουλος δραματουργίας: Αντώνης Αντωνόπουλος Βοηθός σκηνοθέτη: Ασημίνα Αναστασοπούλου

 

Παίζουν:

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη Αιμίλιος Χειλάκης Αθηνά Μαξίμου Μαρία Κεχαγιόγλου Ορφέας Αυγουστίδης Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης Σύρμω Κεκέ Γιάννης Κλίνης Αινείας Τσαμάτης Ευδοξία Ανδρουλιδάκη Νίκος Μάνεσης Υβόννη Μαλτέζου Δημήτρης Πιατάς


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΑΤ...

ΘΕΑΤΡΟ
Του Λάνφορντ Γουίλσον Σκηνοθεσία Νάντια Κοντο...

Burn this

ΘΕΑΤΡΟ

Καρδιά του Σκύλου

ΘΕΑΤΡΟ
ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ

Happy Ντεθ Day Μια «μεταφυσική» κωμ...

ΘΕΑΤΡΟ