LISTEN LIVE
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ- ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…
 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με τον Κώστα Τουρνά σε μία βραδιά αποκλειστικά για τους ακροατές του Δίεση 101,3 , λίγο πριν την έναρξη των κοινών τους εμφανίσεων στο Θέατρο Άλσος (Ευελπίδων 4). Την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, στις 21:00!
 

Κώστας Τουρνάς και Φίλιππος Πλιάτσικας, συναντιούνται -για πρώτη φορά επί σκηνής- και ενώνουν τις φωνές τους στο Θέατρο ΄Άλσος!

Φίλιππος Πλιάτσικας και Κώστας Τουρνάς, με δυο βαλίτσες τραγούδια, μας προσκαλούν σε μία μουσική συνάντηση, μία μουσική γιορτή, με θρυλικά τραγούδια υπέροχα ντουέτα, εικόνες, συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις!

Οι «Παλιές αγάπες...» «Αφιερωμένο», «Μην της το πεις», «Μια προσευχή», «Δεν μετανιώνω», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όμορφη», τραγούδια που όλοι, λίγο ή πολύ, σιγοτραγουδήσαμε και συνταξιδέψαμε σε φάσεις της ζωής μας, είναι κάποια από τα τραγούδια που θα ζεστάνουν, όπως κάνουν πάντα, τις ψυχές μας. 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής και τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες! Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. 

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μία σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα...νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.
 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΓΚΙΝΤΙΚΙ | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων...

ΜΟΥΣΙΚΗ
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  1 Ioυλίου 2024  Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού  Αθήνα
X LALALA Presents Rockwave Nights …Στην Κορυφ...

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 1 Ioυλίου 2024 Δ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ